Laicerey's Tasty Kitchen

Wie is Laicerey?

Laicerey-shaw Chauncey Ivory Tupac Baumgard is een jonge man van 25 jaar, geboren en getogen in Den Haag. Laicerey keek als kind altijd naar de kook verrichtingen van zijn ouders, hoe zij een maaltijd in elkaar flansten.

Laicerey is een geboren kok

Eens, tijdens een avondje uit van zijn ouders, dacht hetzelfde als zijn ouders te kunnen doen, en bereidde zijn eerste spaghetti maaltijd die hij aan zijn broers en zussen presenteerde. Alles klopte, de pasta had de juiste gaarheid en de saus had de juiste smaak. Laicerey wist meteen dat hij later, als groot is, zijn eigen restaurant zou willen hebben. Na zijn basisschool heeft hij dan ook meteen de vooropleiding op de koksschool gedaan en heeft zich in verschillende keukens kunnen ontplooien, maar ook ervaring opgedaan.

Laicerey is een geboren kok, die natuurlijke producten gebruikt en rekening houdt met vegetariërs, en voedselallergieën van gasten!

Kortom een kok die niet alleen een feestje maakt van de opdek van het bord, maar ervoor zorgt dat er in de mond een geweldige explosie van smaken wordt ervaren.